09 Haziran 2005

"deli"kanlının samimi pozları

# "Vallahi bu depremin yarısı bizde olsa İstanbul yerle bir olur, adamların burnu bile kanamıyor" şeklinde hayretlik bildirmekten bıkmış usanmış, görevine klişe olarak devam eden bir cümle sarfettiğimin farkına vardığımda artık çok geçti.

# Tek bir pozisyonuma bakarak aldanmamak lazım. bu mevkide oynayanlar arasında en iyilerinden biriyimdir esasen. Gücümü hayatın geneline yayabilmiş, feleğin çemberinden akrobatik hareketlerle geçmeyi bilmiş kadirşinas bir şahsiyetimdir ve bu mevzuda mütevazilik yapmam...

# Ayrıca boş da değilimdir. Zamanımı iyi değerlendiririm. kahveye gelen gazeteleri okumayı ihmal etmez, evimde, arabamda radyo hiç kapalı olmaz, okey oynayarak da kol ve beyin kaslarımı geliştiririm.

# Beni iyi etüt edememiş, asabi kimliğimden bihaber rakiplerim, ceza sahama elini kolunu sallaya sallaya girmeye kalkıştığında dokuz kusurlu hareketten bir veya bir kaçına maruz kalmışlardır hep tarih boyunca. Tokalaşmak yerine burun üzerine kafa atmayı tercih ederek tanışmışlığım olanlara karşı tam bir şerefsizlik abidesi olarak duruyorum ne yalan söyleyeyim.

# tikim var. böbreğime böbreğime değerseniz "ananiuasatiim" derim bir kere. başbakanı da gelse, kralı da gelse derim...

delly©2005

Hiç yorum yok: