15 Mayıs 2008

Kelime Oyunu Sevenler Buraya

Oyunus.Com scrabble benzeri kelime oyunları hizmeti veren bir oyun sitesi. Bağımlılık yapsa da boş vakitleri değerlendirmek için bire bir.

Tavsiye ediyorum.

14 Mayıs 2008

2007 - 2008 UEFA Kupası

UEFA Kupası bu akşam sahibini buluyor. Zenit ile Rangers arasındaki mücadele TSİ 21.45' de başlayacak. Show Tv maçı saat 23.25' den itibaren banttan yayınlayacak. Bilginize...

50. kez düzenlenen kupada kapışacak iki takım da ilk kez final oynuyor. Yarı finalde kupanın favorisi olarak gösterilen Bayern Munich' i eleyen Zenit St. Petersburg ile Fiorentina' yı yarı finalde kupa dışına iten İskoçya' nın güçlü takımı Glasgow Rangers İngiltere' de Manchester United' ın sahasında kupayı ilk kez kaldırmanın mücadelesini verecekler.

İddaanın bahis oranları, Zenit galibiyetine 1.80, beraberliğe 2.90, Rangers galibiyetine 3.30 şeklinde.

Son Dakika: An itibariyle mackolik.com' da verilen kadrolara göre Fatih Tekke ilk 11' de görünüyor.

Maç Sonrası: Maçı Fatih Tekke' nin de forma giydiği Rus ekip Zenit St. Petersburg 2-0 kazandı ve kupayı müzesine götürdü. Ruslar İngiltere' ye final oyanaya gittiler, evlerine kupa ile döndüler. Bu ay içinde de ise iki İngiliz takımı Rusya' ya Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak için gidecek. Biri kupayla biri eli boş dönecek. Tesadüf işte...

Think Different / Different Thinker

Brezilyalı grafik tasarımcısı Mario Amaya bildik logolarla oynayarak keyifli bir alışmaya imza atmış. Zaten blog sitesinde de kendini different thinker (farklı düşünür) olarak tanıtıyor. Fazla uzatmadan logolarla başbaşa bırakıyorum sizi. (kaynak: bildirgec.org)














11 Mayıs 2008

Ücretsiz Aile Ağacı Oluşturmaca


Genoom adlı site ücretsiz olarak aile ağacı oluşturma hizmeti sunuyor. Ücretsiz edineceğiniz üyelikle online olarak soyağacızı oluşturabilir, çıktı alabilir, sitede barındırabilirsiniz.

www.genoom.com

2007 - 2008 Şampiyonları


2007 - 2008 sezonu bir çok Avrupa ülkesinde sona erdi veya bir iki maç kaldı bitime. An itibariyle şampiyon olan ve şampiyon olmaları kesinleşmiş takımlar ise şöyle;

Türkiye: Galatasaray
Almanya: Bayern Munich
Belçika: Standard Liège
Bulgaristan:
CSKA Sofia
Çek Cumh. :
Slavia Prague 1., Sparta Prag ise 2. olarak son haftaya giriyolar. Fark 2 puan.
Fransa: Lyon 1., Bordeaux 2. olarak son haftaya 2 puan farkla girdiler. Son hafta maçları 17-18 mayıs' ta oynanıyor.
Hollanda:
PSV Eindhoven
İngiltere: United ve Chelsea son haftaya (11 mayıs) aynı paunla giriyorlar. Maçlar saat 17.oo' de
İtalya: İnter Romanın 3 puan önünde. bugün ve haftaya oynanacak maçlarla beraber 2 haftalık bir süre kaldı ligin bitmesine.
Portekiz: Porto
Romanya:
Cluj
Yunanistan:
Olympiakos